נבחרת לא מובחרת

למה לא משבצים שחקנים חדשים בנבחרת ישראל בכדורגל?
צילום של אייזנברג
שאול אייזנברג

נבחרת הכדורגל של ישראל מתכוננת למפגש הבלתי אפשרי להשגת נקודות נגד ספרד החזקה ולמשחק נגד ליכטנשטיין החלשה. באשר למשחק נגד הספרדים, לאחר ניצחונם 3:0 על איטליה ולאחר ההפסד הביתי שלנו למקדוניה – כל מילה מיותרת. גם ההפסד הדחוק של הנבחרת שלנו באיטליה לא משנה את תמונת המצב.

המשחק נגד ליכטנשטיין לא באמת מעניין. לכאורה אלישע לוי המאמן הלאומי אינו שונה ממרבית קודמיו בכל הקשור להשגת מטרות, אלא שהאחרים, ברובם הגדול, הצליחו למתוח יותר את חבל האשליות.

הקמפיין הנוכחי הסתיים מבחינת נבחרת ישראל הלכה למעשה מוקדם מהצפוי. במצב עניינים כזה הייתי מצפה שהמאמן הלאומי ינסה לפחות לשנות את ההרכב, וישלח למערכה שחקנים שעדיין לא התבזו מול הגויים.

לא ברור לי מדוע תומר חמד, למשל, לא היה השחקן הראשון הבטוח בהרכב עד כה. הרי מדובר בשחקן שעושה חיל בליגה האנגלית הבכירה והטובה בעולם. חמד הוא מצרך יוצא דופן בנוף הכדורגל שלנו, אבל לאלישע הפתרונים.

לא עולה על הדעת ששחקן כמו מונס דאבור שמצוי בכושר מצוין בזלצבורג האוסטרית, לא מוזמן כלל לסגל. איפה דיה סבע השחקן הלוהט של הליגה? והיכן חנן ממן המגלה יכולת טובה שבוע אחר שבוע?

נדמה כי אלישע לוי מתכוון לספק לנו את מה שכבר טעמנו, ולא התלהבנו מאיכותו. ואם כך, הרי שאנו עלולים להחליט כי למסעדה הזאת נשוב רק לאחר החלפת הבעלים.

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פרסום תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש באתר.
התגובות יפורסמו לפי שיקול דעת העורך.

עשוי לעניין אותך

תמונה של נח

איפה הצדק?

תגובה למאמרו של גדעון שניר ולכרזות בהפגנת הימין