כאשר מיליציות המתנחלים בכפר קוסרה מלמדות את אלוף הפיקוד והרמטכ״ל מי שולט בשטח, כך נראית המשילות בכל יהודה ושומרון.
במציאות הזאת נפגשו מאות מבכירי הבכירים של יוצאי מערכות הביטחון, הממשלה, הכנסת, המערכת המשפטית, החברתית, הכלכלית, העסקית, האקדמיה וכו׳ שהצטרפו אליי בשנה וחצי האחרונות בעשרות מסעות למוקדי הטרור והאלימות היהודית במזרח הפרוע – איו״ש, כדי לשבור את קשר השתיקה בנדון. הם נפגשו בגובה העיניים עם המציאות האומללה והבלתי תיאמן של התבהמות מוסדית וממוסדת, של טרור ואלימות יהודית מאורגנת. לבושתנו, במעטה של קשר שתיקה מכוון חלינו במחלה ממארת שגרורותיה הולכות ומתפשטות לכדי הרס הגוף.
בכוונת מכוון ובדהרת אמוק מובילה אותנו הנהגה משיחית, בגיבוי ראש הממשלה ובאמצעות שליחיה בשטח, לכאוס ביטחוני, חברתי ולאומי. לפתיחת חזית מלחמה שלמה שתכליתה עיצוב מציאות של גירוש, שנאה, סיפוח וחורבן, ושילכו לעזאזל כל המתנגדים. לא הם, לא החוק, לא המוסר, לא העולם הדמוקרטי ולא יהדות התפוצות חשובים כלל, הרי המשיח בדרך.
כל זאת בזמן שהפיקוד הצבאי מתעלם, מלטף ומגבה ולעיתים שותף ומשתתף, וכאשר הדרג המדיני דוחף, תומך, מממן ומסית.
צריך להיות אידיוט, עיוור או פנאט משיחי כדי שלא להבין לאן זה מוביל, ומה מחיר החורבן והדמים שמשלמים וישלמו מדינת ישראל והעם היהודי, לשמחתם של עוכרי ושונאי ישראל באשר הם. אך מה זה לעומת התועלת עבור מיעוט רדיקלי נתמך ממשלתית, שבעזרת תעמולה פשיסטית יקושש עוד כמה קולות בוחרים בעת בחירות.






17 תגובות
למנדי – הפעילות החבלנית של "נוער הגבעות"??? איננה מכוונת לקושש קולות. היא דווקא מרחיקה מצביעים שתמכו בעבר הסיפוח יו" ש לישראל. הפורעים כורתים את הענף שהם יושבים עליו וזה , אנו מקווים, יפול ב סוף היום של 27 לאוקטובר.
ברכה תבוא עליך עבור מעשיך החשובים בנושא זה ובנושאים אחרים. שא ברכה
גדעון,
תודה.
קישוש הקולות הוא חלק נלווה בתופעה הרעה והנוראה. כלל לא מדובר בנוער הגבעות אלא בפוליטיקאים המנצלים את המצב ומבעירים יותר. ראה כץ ( שהב״ט) שמתחרה בבן גביר על אותו מאתר קולות , ראה בן גביר מול סמוטריץ ….
אם הממשלה תתחלף אפשר יהיה לתקן. במחיר כבד ובהרבה זמן, אבל אפשרי.
אם הממשלה לא תתחלף המחיר יהיה כבד מנשוא.
אכן , אפשר יהיה להתחיל להניע תיקון. זה יהיה קשה אבל אפשרי ובמידה רבה תלויי בלחץ שלנו ושל מדינות העולם.
רק התכובות הקשות מכל קצוות תבל על המתרחש בזירה הזאת די בהם כדי להבהיר כמה אתה צודק.
תודה.
מסכים לחלוטין.
הפתרון יבוא רק אחרי החלפת השלטון, אבל עלול לגרור מלחמת אחים
נכון. החשש להתנגשות הוא אמיתי ויזום על ידי מניעי ומבצעי האלימות והטרור. הממשלה הבאה, בהנחה שתתחלף, חייבת להיות ערה לכך ולהערך כראויי.
יש כאן שני נושאים חמןרים שעליהם נשלם:
המעשים הלא חוקיים והקשים שמתבצעים.
ואי צניעתם על ידי האחראים על הנעשה במדינה.
נכון.
ועליהם להוסיף קשר שתיקה, הדחקה והכחשה שלעיתים הוא נראה או משתמע כמו שותפות לפשע.
אני לא מסכים איתך, אבל חדוב לדעתי שיש אצלנו גם דעות טופוזיציה שמוכיחות כי אנחנו שונים מאויבינו
אם היתה רבבת פעילים כמוך, שלא רק כוץבים ןמדברים, התמונה הישראלית היתה מתהפכת. כדאי להקריב ולהשקיע למען עתיד המדינה
תודה,
צודק. הלוואי.
חזרתי עכשיו מסיור בקוסרא. היו איתי ופגשנו נוספים שרוצים ומוכנים ועושים. זו הדרך שתסמן את הצלחת המאבק הצודק.
אפשר והכרח.
הממשלה שולטת באמצעות הפרוקסים
נכון.
ואנחנו משלמים.
שולטים אלה שיביאו עלינו את המלחמה הבאה
זה לא רק ״כי יביאו״ אלא כי סביר להניח שזה עשויי להיות רצונם כדי להטות את כף הבחירות או בכלל לדחותן ובדרך לממש את חזון הסיפוח בפועל.