איך מתקבלים לסיירת

המדריך המלא
אימון על חוף הים
צילום: עדי אבלס

"הניצחון דורש הכנה מוקדמת – מייסד אדרנלין כושר קרבי"

מנטרה אותה חקק המייסד כקו הדגל של חברת ההכשרות המובילה בישראל העונה לשם אדרנלין כושר קרבי.

זו שנטלה על עצמה את גודל האחריות וההתחייבות להוביל את הסיפורים המורכבים והמאתגרים ביותר לפסגות הגבוהות מכל כדי לחזות בנוף שרק בודדים זוכים לו, זה אותו יש מי שמכנים "הגשמה עצמית" בעוד שלסוג מערך כשלנו מדובר בלא יותר מאבן דרך למטרה גדולה אף מכך משום שרק העיניים הנכונות יראו את התמונה הגדולה ולא חלקי הפאזל שבה.

נקודת השקפה שאיתה השתית עמודי תווך להם בסיס רחב ובלתי ניתן לערעור שיצר מדורי הכשרה ייעודים אותם מוביל בצורה יוצאת דופן ובמטרה להטמיע במשתתפינו את ארגז הכלים הייעודי שבזכותו יעניקו מענה מלא למכשולים הנכרים בדרכם משלבי המיון המוקדמים כגון יום סיירות, הגיבושים האחודים, גיבוש יחידות חיל הים ( גיבוש חובלים וגיבוש צוללות ) גיבוש 669 ושכמוהם, לבנות המסלול המנפות שלאחר קבלתכם לכוחותינו והיום שאחרי.

אדרנלין כושר קרבי, הגוף אותו מגדירים היחידות המובחרות וגופי הביטחון המסווגים "כיצירת אומנות" המתבטא בארבע אגפים אקסקלוסיביים המתאפיניים כל אחד בתחומו שלו  אשר פועלים בשילוב כוחות שמקנה לחניכינו מעטפת הכנה מושלמת ומשתכלל אותה דואגים מפקדי המגמות השונות של מערך יחידות העלית להטמיע כחלק מהאלמנטים המרכיבים את מסלול הכשרת הלוחם של יחידותיהם ולפי הדברים הבאים.

בכיר בצה"ל ממליץ

נחשפתי אליהם לאחר שמצאתי כי ליחידה התקבלו כ-30 לוחמים במחזור גיוס אחד לשורותינו שטענו שהגיעו דרכם, דבר שהיה נשמע תמוה ולכן בחרתי להוציא מהכוח אל הפועל ולהעמיד אותם למבחן.

לאחר תיאום ויצירת קשר מול הדרגים הגבוהים בחברה התלוויתי למנכ"ל אדרנלין כדי להיווכח כי כל אותן המלצות ששמעתי היו אמת לאמיתה, מרמת התכנים אותם עברו, אנשי המקצוע למולם נפגשו ועד למתכונת הכנה לצהל בלעדית שהביאה אותם לתוצאות מעבר שכאלו.

גילוי נאות, גם לאחר כל אלו זה עדיין לא הספיק וכמגבש פעיל באחת מסיירות העלית המובחרות החלטתי לאתגר את אדרנלין ולבחור שלושים ושלושה מועמדים אקראיים אותם אסנן ואמיין במשך עשרים וארבע שעות שלמות שלי יד חופשית לבצע כל העולה על רוחי, וכך היה.

הסתערתי עליהם כמו "הוריקן" והם שהוכיחו לי כי כל דבריו היו אמת, מייסד אדרנלין שמסר לי רגע משנתן אור ירוק למיון שכזה  "כי הם האגדות שישארו לעמוד אחרי הסערות הקשות ביותר" ואני שגיחכתי בתחילה כדי למחוק את החיוך מפניי ולהבין שאחרי עשרות שנים כמגבש זה הגיע, גוף אליו נשואות כל העיניים בידיעה שמצא את "השיטה" להוביל את גל הלוחמים המיוחדים הבא של יחידות העלית הצהליות.

אם אתם מבקשים להעפיל ליחידות החוד הצהליות ובמיוחדת לאחר שקראתם את כל אלו, אם אתם מחפשים קורס הכנה לצבא בדגש על יחידות החוד הצהליות אשר עד היום עומד על הפסגה שייסד במו ידיו, לא נותר לכם אלא להוציא מהכוח אל הפועל, להתייצב על סף דלתותיהם ולהפוך מטרה למציאות נרקמת.

ואם אינכם סומכים על מילותיי מתוך מקום של לחוות על בשרכם, אני מאתגר אתכם להגיע ולהיווכח בעצמכם, בהצלחה!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פרסום תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש באתר.
התגובות יפורסמו לפי שיקול דעת העורך.

עשוי לעניין אותך

תמונה של עמירם

על הקללה

מקורות ומניעים לקללות

היום שלמחרת

מה ההסדר הרצוי והראוי לישראל אחרי המלחמה